A Famulus Könyvesbolt elsősorban idegen nyelvű könyvek forgalmazásával foglalkozik.

Kínálatunkban a nyelvkönyvek, illetve a nyelvtanulást segítő kiadványokon kívül szépirodalmi művek, gyerekkönyvek, hangoskönyvek is megtalálhatóak.


Könyveink jelentős része angol nyelvű, de a német, francia, spanyol, olasz, orosz nyelv iránt érdeklődök igényeit is igyekszünk maximálisan kielégíteni.

Célunk, hogy vásárlóink igénye szerint minden olyan könyvet beszerezzünk, amelyek aktuálisan kaphatóak, ezért a világ bármely részéről megrendeljük a kért kiadványt.

Fontos számunkra a nyelvtanulás segítése, ezért mind a tanárok, mind a diákok 15%-os kedvezményt kapnak nálunk, de az épp munka nélkül lévőket is támogatjuk ezzel a kedvezménnyel.

Hangulatos körülmények között lehet nálunk nézelődni, a választásban igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni vásárlóinkat.

Famulus Könyvesbolt
1137 Budapest, Újpesti rkp. 5
(Margit híd pesti hídfőjétől 2 percre)
Web: www.famuluskonyv.hu
E-mail: famulus@famuluskonyv.hu
Telefon: +36 1/288-0771; +36 1/349-3656
Fax: +36 1/288-0769

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök:8.30–18.00
Péntek: 8.30–16.00

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr164343385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása