Könyvesek: Keddshop

2012.03.29. 07:28

A KeddShop ott van a Margit híd budai hídfőjénél. Kínálatában a saját gyártású Bogyó és Babóca gyerekruhák, DVD-k, poszterek, matricák, falinaptár mellett fontos szerepet kapnak a magyar és igényes külföldi mesékhez kapcsolódó könyvek, játékok is. 

kedd.jpg

A KEDD Animációs Stúdió, számos elismert animációs kisfilm szerzője, 2010-ben elkészítette a Bogyó és Babóca mesék film változatát és létrehozta a www.keddshop.hu  online áruházat, és 2011-től működteti ezt az üzletet is.

kedd1.jpg

A KEDD Stúdió kiemelt tevékenységének tekinti az óvodás- és iskoláskorú közönség vizuális nevelésének támogatását, szakkörök, filmklubok és fesztiválok szervezését. Ennek a törekvésnek az eredménye, hogy 2012. május 27-én a KEDD immár második alkalommal rendezi meg az Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnepet. (A rendezvény hivatalos honlapja: www.rajzfilmunnep.hu)

kedd3.jpg

KeddShop
1027 Budapest, Frankel Leó út 13.

Nyitva tartás:
H-P: 10–18 óra, Szo: 10–14 óra

Figyelem: A KeddShop a Kis Könyves Éj napján is 18 órakor zár be!

Telefon: +36 1/781-4881
E-mail: info@keddshop.hu
http://www.keddshop.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr734347152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása