A Massolit Books and Café Budapest egy viszonylag új, angol nyelvű könyvesbolt a zsidónegyedben, amely a krakkói Massolit Books and Café kistestvére. A könyvesboltunkban jól válogatott és kedvező áru új és használt angol nyelvű társadalomtudományi könyveinkkel, valamint szépirodalmi és művészeti könyveinkkel várjuk a vásárlóinkat.

massolitgard.jpg

A bolt egyik különlegessége a kávézó, amely farmszelektált minőségi kávéival Budapest egyik legjobb kávézójának számít. Kínálunk még Celestial Seasonings és Tazo teákat, hazai, minőségi gyümölcsleveket és frissen sütött csokoládés kekszet, browniet valamint quichet.

Másik különlegessége a boltnak a békés, fügefákkal árnyékolt hátsó kerthelyiség, ahol tavasztól késő őszig olvashat, kávézhat a betérő vendég.

Rólunk máshogyan:
Massolit visits Doubleshot shortfilm
Culticon-cikk

massolit.jpg

Let us introduce you the Massolit Books and Cafe Budapest. We’re the newly opened branch of Massolit Books from Krakow specializing in popular and academic books, mostly at significantly reduced prices. Our aim is to stock books in subjects that are difficult to find in Eastern Europe, including progressive politics, gender studies, Jewish studies, and others. We also have a café that serves fresh baked quiches, cookies and brownies, as well as direct trade coffee from Doubleshot, Celestial Seasonings and Tazo tea, local apple and strawberry juices. We’ve a peaceful garden area with fig trees around, which you can enjoy from spring until it doesn’t get too cold.

Check us and our events on Facebook or write us at info@massolit.hu.

massolitsuti.jpg

We’re located in the heart of the 7th district in downtown Pest:

  • a five minute walk from Dohány Synagogue,
  • on the corner of Klauzál square
  • opposite to the King’s Hotel.

Massolit Books and Café
1072 Budapest, Nagy Diófa utca 30-32

Opening time:
Monday–Saturday 10am–8pm
Sunday: Closed

info@massolit.hu
+36-1-788-5292

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr524347272

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Massolit Books & Café in Budapest 2017.04.03. 22:27:34

Aki „szomjazik” a kultúrára, de már unja az otthoni olvasgatást, azok számára tudok ajánlani egy kitűnő helyet. A Massolit Books & Café nevének megfelelően különleges ötvözete egy kávézónak és egy könyvesboltnak. No ne a nagyüzemi verzióra gondol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása