A kiskönyvesek utolsó akciózása 2012-ben: december 15-én több független könyvesbolt hosszabb nyitva tartással, programokkal, kedvezményekkel és persze ünnepi hangulattal várja a vásárlókat.

Kis-könyves-Karácsony-FB(1).jpg

Boltok és programok

(A lista még bővülhet...)

A Latitudes Könyvesboltban 18 órakor: Beszélgetés Kovács Ilonával és Fáber Andrással a karácsonyról és a Mikulásról a karácsonyfa alatt.

Ezen az estén forralt borral, süteménnyel és hatalmas kedvezményekkel várjuk kedves vásárlóinkat és 21 óráig leszünk nyitva!


Massolit Books & Café 

10.00–14.00: Garázsvásár

Gyere! Hozd el az otthoni csecsebecséidet, és töltsd a szombat
délelőttöt egy barátságos könyvesbolt-kávézóban.
Ha árusnak jössz, a helyek korlátolt száma miatt, részvételi
szándékodat kérlek időben jelezd az info.massolit@gmail.com e-mail
címen.

GARAZS.jpg
Come and bring your hidden treasures! Spend your Saturday morning in a friendly bookshop anfd café.
If you would like to sell things, please write us an email to info.massolit@gmail.com.
Space is limited, please write on time!

15.00: Last minute Christmas card making workshop

Mindenkit szeretettel várunk szombaton a karácsonyi képeslap készítő délutnánunkra. itt az utolsó lehetőség, hogy egyedi képeslapokakat küldjünk szét a világba!!
Semmilyen anyagot nem kell hozni, mert van rengeteg felhasználásra váró anyagunk. Csak néhányat felsorolásképp: művirág, tortalap, termések, tejesdoboz, csomagolópapír.
Az esemény kortól és nemtől független üzeni Vörös Zsófia, aki a műhelyt vezeti.

last minute christmas.jpg

If you didn't send you greetings for Christmas yet, it's the last chance to do it! You won't have to bring anything else just yourself and your creative skills, since we have plenty of beautiful papers to use! So if you would like to send unique postcards made from recycled papers and you want to spend few hours with nice people at a super cafe and bookstore don't hesitate to join us!!!

Az esemény a Negyedhat Negyedhét fesztivál része:
https://www.facebook.com/negyedhatnegyedhet
http://negyed6negyed7.com/


A Két Egér Könyvesbolt este 8-ig lesz nyitva.

11.00: Francia délelőtt – Estelle Karády mesél franciául és magyarul

15.00: Hogyan próbálta ellopni a Grinch a Karácsonyt? – Az Ezerarcú Multikulti Egyesület Téli Ünnepek című játékos foglalkozása

„Kalandunkon az Amerikai Egyesült Államokkal, kiváltképp az ott élő népcsoportok hagyományaival ismerkedhettek meg. Egy kis előzetes a programból: Hogyan készülnek a különféle hagyományokkal rendelkező amerikaiak a közelgő téli ünnepekre, mint például a Karácsonyra, a Hanukára, valamint a Kwanzaá-ra, melyet az afro-amerikai közösségek ünnepelnek és a Soyaluna-ra a Hopi indiánok napforduló ünnepére? Járjuk végig a különféle állomásokat, áljuk ki a próbákat, rakjunk ki óriás puzzle-t, énekeljünk!
Csak el ne lopja őket a Grinch az a gonosz kis zöld manó! Szerettesük meg vele a Karácsonyt!”

Egész nap megnézhetők a 2012-es Téli szalon képei.


KeddShop

December 15-én szombaton lesz nálunk gyerekprogram, bábozás, készülődés az ünnepekre, kreatív foglalkozás, adventezés. 10-14 óra között várunk Mindenkit sok szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr354960975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása