Könyvesek: Kisgombos

2013.03.11. 10:51

A Kisgombos Mesebolt egy olyan családias hangulatú könyvesbolt, ahol összegombolhatod magad a legjobb gyerek- és ifjúsági könyvekkel. Ahol mindig találsz valami érdekességet, valami izgalmasat, szépet, szerethetőt, igazit.

konyvesek_kisgombos.jpg

A kezdetektől fogva az a célunk, hogy segítsünk a gyerekeknek felfedezni az olvasás örömét, a képzeletbeli utazás izgalmát, hogy megérezzék a papír illatát, meghallják a könyvből hívogató hangokat.

A Kisgombos nem csak egy bolt tehát, hanem egy hely, egy lehetőség, egy találkozási pont.

Itt gyakran személyesen találkozhatsz szerzőkkel, együtt alkothatsz illusztrátorokkal, részese lehetsz a közösségi mesemondás élményének, kipróbálhatod a társasjátékokat.

Lehetőségeinket nem korlátozzák a négyzetméterek: könyvbemutatóink, felolvasó-délutánjaink, kézműves műhelyünk kedvéért kreatívan át tudjuk alakítani kicsiny tereinket.

Termetes meseszekrényünk például összecsukható, mint egy könyv: kívülről hatalmas ajtó, belülről könyvespolc. A kisebb könyvek és kézművesek által készített kedvencek gombos fiókokban rejtőznek, s ott várják, hogy gazdáik megtalálják őket. Az emeletre vezető lépcső sokszor nézőtérként szolgál. A galéria pedig hol párnákkal, babzsákokkal teli kuckó, ahol heverészve lehet mesét hallgatni, hol meg egy nagy, körülülhető asztal áll benne az alkotómunka terepeként. S ha egy program még így sem férne el nálunk, s az idő megengedi, hát kivisszük a cókmókunkat az előttünk lévő térre.



Egyszerűen jó itt lenni.

Ha eljössz, ráérzel.

 

kisgombos_kulso.jpg

Kisgombos Mesebolt

2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3.

Nyitva:
hétfő–péntek: 10–18
szombat: 9–12.45

Telefon: +36 06/23 820-466
E-mail: kisgombosbolt@gmail.com
Honlap: www.kisgombos.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr525127360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása