A Rukkola könyvcserélő közösség nagyon más, mint a könyvesboltok, nem túlzás azt mondani, hogy egyfajta antikönyvesbolt. De ettől még itt van a helye a kiskönyvesek között!

rukkola_hosszu.jpg

A rukkola.hu az első online közösségi könyvcserélde, ahol több mint 18.000 felhasználó 91.000 elérhetővé tett könyvéből választhatsz magadnak. A lényege, hogy ingyen könyvhöz juthatsz, miután a saját polcodról is felajánlasz pár könyvet, amit szívesen odaadnál másnak. Keresgélj a kedvenc könyved után, vegyél le más polcáról egy könyvet, azaz happold el tőle. Előtte pedig rakj fel a polcodra, azaz rukkolj elő a könyveiddel, majd ha valaki happolta az egyiket, akkor passzold is tovább.

rukkola_600.png

A rukkolán mindenki felrakja az oldalra a számára már nem fontos, ámde egykor élvezetes könyveket, abban a reményben, hogy másoknak pont arra van szüksége. Minél több könyvet rukkolsz és minél több könyvet happolnak el tőled, annál több pontot és plecsnit gyűjthetsz. Ez neked jó lesz, mert ez alapján a happolás egyre könnyebbé válik majd számodra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr75133151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása