A 2013-as Kis Könyveseknél programot szervez négy kulturális intézet is: a British Council, a Cseh Centrum, a Flamand Képviselet és a Francia Intézet

hal.jpg

Az intézetek programjaival egy-egy kis könyvesnél találkozhatunk majd.

A britek a KEDDshopban, a csehek a Famulus Könyvesboltban, a flamandok a Massolit Books & Café-ban, a franciák pedig a Latitudes Könyvesboltban találtak partnerre. Hamarosan jönnek a részletek!

Ezt az előrelépést a Kis Könyves Éj szervezői mellett főként a Belga Nagykövetség Flamand Képviseletének köszönhetjük. 

flanders_520.jpg

(A halas kép Alex Cousseau A Király, akinek nem volt semmije c. könyvének egyik illusztrációja, az alkotó Charles Dutertre, a magyar kiadó a Vivandra Könyvek.)


On 19 April, 2013 four cultural institutes in Budapest are also going to participate Indie Booksellers' Night program.  

British Council cooperates with KEDDshop, Check Centres with Famulus Könyvesbolt, Flemish Government works together with Massolit Books & Café, French Institute with Latitudes. Detalis coming soon!

Thank you for the support of the Flemish Government. 

(Source of the image with the fish: Alex Cousseau, Charles Dutertre: Le rou qui n'a rien, Éditions Gallimard Jeunesse, 2010.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr755151963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása