Programok: Paradigma Kuckó

2013.04.17. 17:43

Várunk mindenkit szeretettel a MagNet Közösségi Házban, már csak az épület megtekintése miatt is érdemes ellátogatni ide. 
Beszélgetünk Sonja Lyubomirsky Boldogságmítoszok c. könyvéről, itt lesz nálunk Lackfi János író, költő. Vendégül látjuk a Rukkola Könyvcseréldét.

lackfi.jpg

17.00: Beszélgetés Sonja Lyubomirsky Boldogságmítoszok c. könyvének apropóján

“Egy életen át boldog leszek, ha megtalálom a páromat, gyermekeim születnek, gazdag leszek, és szép szakmai karriert futok be? Nem lehetek boldog, ha egyedül maradok, ha elváltam, ha anyagi gondok szakadnak rám, vagy ha pozitívak lettek a leleteim? Az öregedés és a beteljesületlen álmok szükségszerűen boldogtalansághoz vezetnek?”

Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Sonja Lyubomirsky Boldogságmítoszok c. könyvében, melynek kapcsán Danka Miklóssal, az Ursus Libris Könyvkiadó tulajdonos vezetőjével lesz kötetlen beszélgetés.

18.0020.00: Lackfi János József Attila díjas író, költő A Lehetséges c. beszélgetősorozat vendége, a beszélgetést vezeti Csörgő Zoltán.

A vendégek között a Rukkola Közösségi Könyvcserélde "zsákbamacska" könyveket sorsol ki. Az Ursus Libris Kiadó könyvei is rendkívüli akcióban kaphatók.

paradigma kép.jpg

A játszóházban meseolvasás, játék kicsiknek. A földszinti folyosón 17-21 óra között könyv csere-bere a Rukkola Közösségi Könyvcserélde szervezésében.

A Rukkola további, részletes programját itt olvashatják. A könyvesbolt 21 óráig tart nyitva ezen az estén.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr115233594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása