Könyvesek: Könyvtársaság

2015.03.26. 23:20

A Könyvtársaság egy használtkönyv-kereskedelemmel foglalkozó alkotói műhely. (A Könyvtársaságnak a Kis Könyves Éjen lesz a hivatalos megnyitója!)

konyvtarsasag1.jpg

A régi könyvek használatának életben tartása és a könyvolvasás népszerűsítése mellett foglalkozik a könyvek egyéb, kreatív újra hasznosításával: a sérült, vagy nem értékesíthető könyvekből készült használati, és designtárgyak tervezésével, létrehozásával, könyvtárolásra alkalmas egyedi bútorok készítésével.

konyvtarsasag2.jpg

A helyiség földszintjén található antikváriumban folyamatosak a könyvakciók, továbbá sok népszerű, új könyv kapható itt fél áron. Különösen ügyelünk a vásárlók, gyűjtők egyéni igényeire könyvbeszerzéseink során.

A régi könyvek mellett támogatjuk az irodalmat, és a képzőművészetet is. Havi rendszerességgel irodalmi programokat, felolvasásokat, kiállításokat szervezünk.

konyvtarsasag3.jpg

Az emeleten kapott helyet Mészáros Péter Moha karaktermelő művész, – a nagyközönség által is látogatható –  „Moha világa” Art Stúdiója. Moha előszeretettel fest régi könyvlapokra, újságokra, elsősorban figuratív akril-tus rajzokat, és Budapesti épületek inspirálta mesevárosokat.

Könyvtársaság,
Book and Art
1077 Budapest, Wesselényi u. 64 (Izabella u. sarok)
Nyitva hétköznap 14.30–18.30.
Facebook: https://www.facebook.com/konyvtarsasag

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr967308410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása