Üzletünk, a Tandem Könyvesbolt és Kávézó csaknem két éve működik Nagykovácsiban, mely a budapesti agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő nagyközsége. Üzletünk központi elhelyezkedésű, hamar közkedveltté vált a két funkció együttes jelenléte és hiánypótló megjelenése miatt.

tandem1.jpg

Népszerű programjaink vannak: kéthetente péntekenként a Csimota Kiadó Papírszínházi meséjével népszerűsítjük ezt a régi-modern mesélési technikát, havi összejövetel keretében délelőtti Olvasóklubunk van, két meseterápia kurzust is lebonyolítottunk már, továbbá havi rendszerességgel vannak pénteki klub rendezvényeink is - könyvbemutatókkal, önismereti programokkal, irodalmi eszmecserékkel. Legnagyobb rendezvényünk - melyben mellékszervezőként és aktív résztvevőként is megjelentünk a 2014-es I. Nagykovácsi Mesekönyv Fesztivál eseménye volt. Csodás élmény volt mindannyiunknak. Talán már elmondhatjuk, hogy kezdjük megismerni közönségünket, az új megjelenésekből gyakran személyre szabottan válogatunk. Ezt a személyességet szeretnénk erősíteni ezzel a programmal is. Szerencsés helyzetünk van, mert a bolt otthonos kialakításával, a finom kávé illatával és hozzá kapcsolódóan a friss házi sütemények kínálatával olyan környezetet tudunk teremteni, amely ösztönzi a betérőt a nyugalmas percek elnyújtására, a könyvespolcok böngészésére és a visszatérésre.

tandem2.jpg

Magunkról még néhány szót: Bálint Virág – grafikus, 3 gyermekes anyuka, könyvmoly és Kósa Emőke – várostervező, közgazdász, 3 gyermekes anyuka, könyvmoly szintén,  találkoztak, barátnők lettek, gyereksétáltatás közben olvasmányélményeikről jókat beszélgettek és azon sóhajtoztak, hogy miért nincs Nagykovácsiban egy jó kis könyvesbolt, ahol le lehet ülni egy finom kávé vagy könyv mellett és jót dumálni az irodalomról, írókról, ahol megszerzik amit szeretnénk, ahol ajánlani tudnak, ahol hasonló emberek találkoznak... Aztán a gyerekek megnövögettek és lett egy kis tőke is, meg sok ötlet, meg név ... és aztán azt gondolták, hogy akkor ők most ezt nagy bátran megcsinálják. Ez volt 2013 júliusában. És azóta boldogan élnek...

Tandem Könyv és Kávé
2094 Nagykovácsi, Kossuth L. u. 40.

Telefon: 06 26 631 858, 06 30 6161 463, 06 30 616 1063
E-mail: tandembook@gmail.com
Téli nyitvatartás: H-P.: 8–18h, Sz.: 9–13h, vasárnap ZÁRVA

http://www.tandembook.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr897353808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása