Pécsi Pagony

A 2017 szeptemberében nyílt Pécsi Pagony a Pagony-hálózat 6. boltja. A székesfehérvári és a debreceni után a harmadik vidéki bolt Pécs frekventált helyén, a Széchenyi tér 2. alatt nyílt.

Judit és Zoli régi vágya teljesült a családi vállalkozásként indított könyvesbolt indításával::

“Régóta szerettünk volna valamilyen gyerekeknek szóló vállalkozást indítani Pécsett, sok ötletünk volt, de valahogy nem állt össze a kép. Amikor egyik este szembejött velünk a Pagony hirdetése, hogy partnert keresnek, hirtelen belénk csapott a felismerés, hogy ez lehet az, ami keretet ad a szárnyaló terveinknek. A Pagony kiadót már ismertük a gyerekeink révén, sok könyvüket olvastuk, és azt is tudtuk, hogy a Pagony könyvesboltok atmoszférája pontosan olyan, amit mi is szeretnénk átadni az itteni gyerekeknek.”

A Pécsi Pagonyban a hétköznapokon folyamatosan találtok olyan programot, amin kisgyerekkel tudtok részt venni, legyen szó alkotásról, játékról, zenés foglalkozásról.

Óriási büszkeség, hogy A 2017-es Made in Pécs díjat a Pécsi Pagony nyerte Kultúra junior kategóriában. A Made in Pécs magazin évente több kategóriában Made in Pécs-díjra jelöl értékes és fontos helyi kezdeményezéseket.

pecsipagony.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr3413818712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása