Az Éj: ma

2012.04.20. 14:00

Minden információ az Éjről összegyűjtve, lazán rendszerezve. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki mindent tud, de a sok redundáns információ között talán akad pár meglepetés is.

info.jpg

Mettől meddig?

Az Éj legkorábbra meghirdetett programja 14.00-kor kezdődik (Millennium Könyvesházban).

A résztvevők vállalták, hogy a boltok éjfélig (24.00) nyitva vannak. Egyetlen kivétel a KeddShop, ők 18.00-kor zárnak ezen a napon is. A Petőfi Irodalmi Múzeum is bekapcsolódott az Éjbe, a mimennyi? Örkény István százéves című kiállítás 20.00-ig tart nyitva.

Hol?

A budapesti helyszínekről online ezen a térképen tájékozódhat. Vagy letöltheti, és kinyomtathatja offline térképünket (ami egy jpg).

Milyen programok lesznek?

Az Éj programjairól itt a blogon és persze a részt vevő boltok honlapjain tájékozódhat mindenki. Van egy 4 oldalasra zsugorított letölthető változat is (ezúttal pdf), ha valaki ki akarná nyomtatni, és magával vinni.

Kedvezmények lesznek?

Az Éj idején minden bolt ad valamilyen kedvezményt, erről is készítettünk egy összefoglalást. Érdemes több boltba is ellátogatni, mert aki három bolt pecsétjét összegyűjti a Kis Könyves Éj-es könyvjelzőjén (vagy ennek híján bármi más papíron), az az általa kiválasztott boltban törzsvásárló lehet (az adott bolt szabályai szerint).

Mi lesz az Éj után?

Nagy terveink vannak, de sok múlik azon, hogy hogyan sikerül az első Éj. Jöjjenek, próbálják ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr754462955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása