Igényes lelkiségi, életvezetési könyvekkel, teológiai művekkel – saját könyveink mellett más kiadók teológiai és spirituális kiadványaival is – várjuk Olvasóinkat budapesti boltunkban, amelynek címe: „Pannonhalma itt” Bencés Kiadó, Budapest, V. kerület, Károlyi Mihály u. 19.

pannonhalma.jpg

Boltunkban külön részleget hoztunk létre az apátsági termékek számára. Vagyis gyógytea, bor, likőr, csokoládé, szappan, levendula és minden egyéb, ami Pannonhalmához kötődik, Budapesten egy helyen megvásárolható.

bencesbolt3.jpg

A Bencés Kiadó teológiai, spirituális, történelmi kiadványai, gyerekkönyvei és képeslapjai egy sajátos szellemi és lelki értékrendet képviselnek. Kiadónk tevékenységének fontos része, hogy átfogó és naprakész képet nyújtson a II. Vatikáni Zsinatot követő teológiai gondolkodás legfrissebb eredményeiről, olyan szerzőket mutassunk be, akik hazájukban nemegyszer inspirálóan hatottak a teológusok szűkebb és a teológiai kérdések iránt érdeklődők szélesebb körére.

A kiadásra kerülő műveket éppen ezért minden esetben nagy gonddal választjuk ki, és ugyanezzel az alapossággal kísérjük a könyvvé válás teljes folyamatát. A tartalmi és stiláris szempontok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a könyvek külső megjelenésére is. Amikor arra törekszünk, hogy egy saját(os) stílust teremtsünk, mind a tipográfiai, mind a grafikai megoldásokban  próbálunk a legnagyobb körültekintéssel eljárni. Szeretnénk, ha könyveink nem csak tartalmukkal, hanem fizikai megjelenésükkel is örömet szereznének Olvasóinknak.

Telefon: +36 1/266-7009; +36 30/682-4892
E-mail: bencesbolt@osb.hu
Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 10 órától 19 óráig, szombaton: 9 órától 13 óráig

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr264361006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása