A budapesti Király utca-Anker köz sarkán található Atlantisz Könyvsziget (amely Közép-Európa egyetlen ilyen információs centruma és nemzetközi humán tudományos könyvesboltja) több idegen nyelven és magyarul teszi elérhetővé a legújabb művészeti és tudományos irodalmat, szépirodalmat.

atlantisz1.jpg

A Könyvszigetet 1993-ban közösen nyitotta meg Frankfurt és Budapest főpolgármestere a volt ELTE-BTK épületében, a Piarista köz 1.-ben. A Könyvsziget 2008-ban költözött jelenlegi helyére, az Anker-házba.

Könyvesboltunk elsősorban a humán tudományok - filozófia, irodalomtudomány, szociológia, pszichológia, történelem, vallástudományok, művészetelmélet – szakboltja. Mindemellett képzőművészeti, fotó, design, gasztronómiai témájú könyvek, valamint építészeti albumok, várostörténeti és útikönyvek többnyelvű, igényes választékkal várjuk vásárlóinkat. Boltunk egyben a kiadó referenciaüzlete is, az Atlantisz Könyvkiadó minden kereskedelmi forgalomban kapható, régi és új kötete kedvezményes áron vásárolható meg nálunk.  

atlantisz2.jpg

Az országban páratlan katalógusgyűjteményünk mellett internetes hozzáférést is biztosítunk a nemzetközi könyvkínálathoz. Szívesen beszélgetünk könyvekről, segítünk a választásban.

Az Atlantisz Könyvszigeten mindig találhatók különösen kedvezményes árú könyvek – sokféle témában, több nyelven.

atlantisz4.jpg

Az Atlantisz Könyvsziget – sok megrendelőnk szerint – az ország leggyorsabb és legolcsóbb könyvimport szolgálata. Sok elégedett magánszemély mellett az intézmények közül régóta az Atlantiszon keresztül szerez be külföldi könyvet például a Szépművészeti Múzeum, az ELTE és több magyar egyetem számos tanszéke, illetve könyvtára, sok egyházi intézmény és egyetem, a hazai tudományos kutatóintézetek vagy éppen nagyvállalatok egész sora.Egyetemisták, oktatók, kutatók és érdeklődő olvasók munkájához, tanulmányaihoz szükséges legújabb kötetek vagy éppen régóta vágyott könyvek beszerzésében is segítséget nyújtunk.

atalantisz3.jpg

Az Atlantisz Könyvsziget számos könyvkiállítás, könyvbemutató és könyvesbolt-koncert színhelye is volt már. 2014-ben csatlakoztunk a „Kis könyves éj” programjaihoz, április 25-én különleges koncerttel is várjuk régi és új vásárlóinkat. 

Atlantisz Könyvsziget
Nyitva tartás: hétfő–péntek: 10–18 óráig; szombat: 10–14 óráig

1061 Budapest, Anker köz 1-3. (bejárat a Király utca felől)
Telefon: +36 1/267-6258
E-mail: atlkonyv@t-online.hu (magyar könyvek iránt érdeklődőknek); atlbook@t-online.hu (külföldi könyvek iránt érdeklődőknek)
Webáruház: www.atlantiszkiado.hu
Facebook-oldal: facebook.com/atlantiszkonyvsziget

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr845891575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása