Idén először közösségi kampányt indítottunk a Kis Könyves Éj finanszírozására. Adománnyal és persze a kampány vagy a kampányvideó megosztásával is segíthetitek a Kis Könyves Éjt. Erről a videóról van szó:

A Kis Könyves Éj minden évben számtalan ember önkéntes munkájából valósul meg. Vannak dolgok azonban, amelyekhez az önkéntesek lelkesedésén túl pénzre is szükség van. Ezeket a költségeket részben (amennyire az erejük engedi) a boltok finanszírozzák, részben pályázati és más támogatásokból gazdálkodjuk ki. Az, hogy minél kevesebb kompromisszumot kelljen kötnünk a programok szervezése során, hogy fenn tudjuk tartani a program ingyenességét, mind plusz forrásokat igényel. Ezért döntöttünk idén a közösségi finanszírozás mellett.

legyel_te_is_1.jpg

A Éjt támogatni a kampány Indiegogo oldalán lehet. Az egyes támogatási összegekhez kisebb-nagyobb ajándékokat is rendeltünk, hogy a jótett öröme mellett valamilyen kézzel fogható emlék is maradjon az adományozónak.

A konkrét adomány mellett kis segítség az is, ha minél többen megosztjátok a kampányt a facebookon és kedvenc közösségi oldalaitokon. (És persze az is támogatás, ha eljöttök az Éjre, ha látogatjátok a független könyvesboltokat... de most ne térjünk el az eredeti tárgyunktól.)

Előre is nagyon köszönünk minden segítséget. Számunkra is nagyon új ez a dolog. Izgatottan várjuk, hogy mire képes a közösség. 30 nappal a Kis Könyves Éj előtt indul a visszaszámlálás!


A videót Máthé Kata rajzolta...

werk1.jpg

...és Tóth Judit Vanda vette fel, és vágta.

werk3.jpg

Mindezt önkéntesen. Ők így támogatták a 2015-ös Kis Könyves Éjt.

werk2.jpg

Köszönjük!

A felvételek a Két Egér Könyvesboltban készültek, de ez tulajdonképpen lényegtelen... nos...

...inkább lássuk a kampányt: http://igg.me/at/kiskonyvesej

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr897304010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása