A Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium immár több mint 25 éve működik Sopronban, változó formában, de változatlanul azzal a meggyőződéssel, hogy a könyvesbolt nem egy kereskedelmi egység, hanem kultúraközvetítő és közösségi tér.

konyvunnepre_kicsi.jpg

Ezért már a kezdetektől rendszeresen szervezünk könyvbemutatókat, beszélgetéseket kortárs magyar írókkal, zenei és gyermekprogramokat. Legnépszerűbb sorozatunk a Darabos Enikő kritikus által vezetett Kortársak között, amelynek hangulatos és izgalmas estjein már sok magyar író mutatkozott be a soproni közönségnek.

szilasi_eniko_kics.jpgSzilasi Enikővel

rakovszky_kics.jpgRakovszky Zsuzsa a Cédrusban

dalos_margit_kics.jpgDalos Margit a vendégünk

Új és antikvár könyvanyagunk válogatott, leginkább azt tartjuk szívesen, ami nem kapható a nagy hálózatok boltjaiban. A szépirodalom, a gyerek- és ifjúsági irodalom, a nyelvkönyvek, történelmi, pszichológiai, művészeti, gasztronómiai, mezőgazdasági és művelődéstörténeti munkák mellett foglalkozunk kottával, térképekkel, egyedi képeslapokkal és helytörténeti kiadványokkal. A raktáron nem lévő műveket igyekszünk gyorsan előkeríteni és beszerezni.

bolt_2015_kicsi.jpg

gyereksarok_kicsi.jpgA gyereksarok

lilla_elefant_kics.jpg

szuret_kics.jpgSzüret és szüreti mulatság

szureti_mulatsag_kicsi.jpg

Szeretjük, ha személyre szabottan ajánlhatunk könyvet és ezzel örömet, jó élményeket szerzünk.
Két éve termőre fordult a bolt elé ültetett szőlőnk is, amit ősszel szüreti mulatsággal ünneplünk barátaink, ismerőseink és üzletfeleink társaságában.

A Cédrus videós bemutatkozója itt látható:

 

Az érdekesség kedvéért:

Címkék (egy készülő online kiskönyves kisokoshoz – a szerk.): szépirodalom, kortárs, gyerek- és ifjúsági irodalom, nyelvkönyv, történelem, pszichológia, művészet, gasztronómia, kertészet, erdészet, vadászat, filozófia, művelődéstörténet, útikönyvek, kotta, térkép, helytörténet, antikvár könyvek, könyvkötészet.

Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium
9400 Sopron, Bünker János Rajnárd köz 2.
Tel.: 06 99 315 305, 06 70 394 8005
e-mail: cedrusart@cedrusart.hu; web: cedrusart.hu, www.facebook.com/cedrusart

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr998522972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása