A VIII. kerület Palota negyedében, a Krúdy Gyula és a Bródy Sándor utca között húzódik a Horánszky utca. Boltunkat itt – tavaly novemberben – a Párbeszéd Házában, a L’Harmattan Kiadó azzal a céllal nyitotta, hogy egy olyan központot hozzon létre, mely választékával a vallások, a tudományok, a kultúrák egymásra gyakorolt hatását, párbeszédét fejezi ki.

parbeszed.jpg

Kínálata a teológia, a filozófia, az antropológia, a néprajz, a történet- és irodalomtudomány klasszikus alapműveit és a legújabb kutatások eredményeit közlő köteteket, folyóiratokat öleli fel.

parbeszed2.jpg

Hamarosan induló világirodalmi könyvklubunk tagjai 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a L’Harmattan Kiadó nívós szépirodalmi sorozataiból.

parbeszed3.jpg

A könyvesboltból nyílik a Loyola Café, ahol napi menüvel és kávé különlegességekkel várjuk a megéhező, szomjazó vendégeinket.

Párbeszéd Könyvesbolt
1085, Budapest Horánszky u. 20.

Nyitva tartás:
H-P: 10–18 óráig

parbeszedkonyvesbolt@harmattan.hu
http://konyveslap.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr334344001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása