A Gondolat Könyvesház regényes környezetben, a Petőfi Irodalmi Múzeumnak is otthont adó Károlyi-palotában, a kapu alatt rögtön balra várja vendégeit.

gondolat.jpg

Kínálatunkat a Gondolat Kiadó profilja, szellemisége és a bolt mindenkori dolgozóinak gyűjtőszenvedélye formálja: az évek során 13 000 címre duzzadt könyvállományunk.

Polcainkon az újdonságokkal együtt több évvel ezelőtt kiadott, kereskedelmi forgalomban már csak elvétve található könyvek és ritkaságok sorakoznak.

1..JPG

„Elképesztő mennyi minden van abban a kis boltban!”

A könyvesbolt kínálatán végighaladni élmény, egy végtelen, felfedezésekkel teli kalandozás.

A boltban mesekönyvek, törvények, CD-k, DVD-k, ajándéktárgyak, egyetemi jegyzetek, de főként szépirodalmi és tudományos könyvek nagy választéka található.

Az ismert nagy kiadók mellett több nagy múltú és fiatal, szakmai vagy személyes érdeklődés vezette műhelyek könyveinek a lehető legteljesebb kínálata kapható nálunk: Áron, Kijárat, Szegedi Középkorász Műhely, PIM, Tillinger Péter, Bizantinológiai Intézet, Bíbor, Anonymus, Ráció, Qadmon, Francia Új Hullám, Bozóthegyi, Publicon, Szenzár, Budo, és még volna mit sorolni.

Folyamatosan bővítjük a határon túli magyar kiadók által megjelentetett könyvek választékát is.

Kínálatunk szerves részét képezik a folyóiratok, bizonyos címekből korábbi és sokkal korábbi lapszámokat is talál, aki keres (Rubicon 1994-től napjainkig, Ókor, Kommentár, Enigma, Metropolis, Replika, Iskolakultúra, Korall, Magyar Filozófiai Szemle, Fordulat, Eszmélet, Beszélő, Imágó Budapest, Múltunk, Filmvilág, Budapesti Negyed) ilyesmit.

bem.JPG

A Gondolat Könyvesház a Gondolat Kiadó mintaboltja, mely a régi, nagy hagyományú előd örököseként lépett a könyvpiacra 2000-ben. A kiadó leginkább a társadalomtudományokra és a művészetekre összpontosít (tudományos munkatársak: Badó Attila, Berényi Gábor, Bihari Mihály, Boka László, Böröczki Tamás, Falus Iván, Gazsó Ferenc, Géczi János, Golnhofer Erzsébet, Horváth H. Attila, Mészáros József, Mezey Barna, Németh András, Odorics Ferenc, Ormos Mária, Orosz Magdolna, Pléh Csaba, Szabadfalvi József, Szécsi József, Szijártó Zsolt, Takács Péter, Tusor Péter, Vető Miklós, Vida István, Z. Karvalics László), de megtalálható kínálatában a kortárs világirodalom is, mint például Vlagyimir Szorokin (Oroszország), Carl Frode Tiller (Norvégia), Andri Snaer Magnason (Izland) művei.

És hogy kik járnak hozzánk? Néhányukról a könyvekből kiderül:

alá.JPG

További dedikált és még nem dedikált könyvekkel várunk mindenkit, sok szeretettel!

A Kis Könyves Éj-szakán nyílik meg a Könyvespolc Galéria: a könyvek közé helyezett alkotásokból előhívjuk a rejtőzködő sugallatokat, garantáltan könyvszerető alkotók munkáiból válogatva.

Gondolat Könyvesház
1053 Budapest Károlyi Mihály u. 16.

20% kedvezmény a Gondolat, L’harmattan, Kalligram, Kijárat, Quadmon Kiadók könyveire.
Törzsvásárlói kártya 10% kedvezménnyel és meglepetésekkel.
Biciklitároló az udvarban! Kutyát be lehet hozni!

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 10.00–19.00
Szombat: 11.00–15.00

Tel.: +36 1/266-4999
www.facebook/gondolat.konyveshaz

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr134345828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása