Miért és mikor hoztátok létre a könyvesboltot? 

A Pötty Gyermekkuckó 2017 szeptemberében nyitotta meg kapuit a budafoki családok előtt, de már jóval ezelőtt elkezdtük az álmodozást, tervezgetést. Szépen, lassan formálódtak az elképzeléseink, melyek végül a Pötty létrejöttét eredményezték. A kezdetektől ketten együtt visszük a boltot, testvérekként (Eszter és Andi).

Mindketten pedagógusok vagyunk (Eszter tanító, Andi óvó néni), így az ebben töltött évek tapasztalatát is jól tudjuk hasznosítani, akár a gyermekeknek szóló könyvek, játékok válogatása során, akár a foglalkozások alkalmával.

Mi a különlegessége, egyedisége a boltotoknak? 

Budafok szívében egy színes pötty szeretnénk lenni a családok életében, ahova öröm belépni, ahol élménnyel, mosollyal gazdagodhatnak a betérők. A gondosan válogatott gyermekkönyvek, és játékok boltja mellett foglalkozásokkal, programokkal várjuk a családokat.

Mi a legszebb/legmeghatározóbb emléked a könyvesboltból?

Nehéz egy emléket választani.  Mai napig szívesen gondolunk vissza arra az időszakra, mikor a Pötty kulcsait megkapva elkezdtük kialakítani, berendezni a helyet. Csodás érzés volt, amikor megérkeztek az első könyvek, játékok, és a polcokra kerültek.

De talán mégis a legkedvesebb számunkra, amikor egy-egy újonnan betérő vásárló, vagy éppen a már törzsvendégeinkként ismert családok visszajelzést adnak felénk.  Ez mindig megerősít bennünket, hogy igenis itt a helyünk és értékes, amit csinálunk, még ha sokszor több is a feladat és nehézség, mint azt előre hittük volna.

A Pötty programját itt találod.

Elérhetőségek:
Budapest 1221, Kossuth Lajos utca 6.
https://www.facebook.com/PottyBolt/
Hétfő-péntek: 9:30-17:30

potty_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr2314731599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása