Könyvesek: Klauzál13

2012.04.06. 14:22

A KLAUZÁL13 Könyvesbolt kínálata főként a kiállítótér kortárs művészeti jellegéhez és a környező pesti zsidónegyed arculatához illeszkedik. A Vince Kiadó által megjelentetett, hagyományosan elsősorban művészeti tárgyú magyar és idegennyelvű kiadványok (művészmonográfiák, interieur és design könyvek, fotóalbumok) mellett nagy választékban kaphatók más kiadóktól származó judaisztikai tárgyú könyvek, tudományos ismeretterjesztő, kultúrtörténeti és szépirodalmi, valamint gasztronómiai és erotikus kiadványok és útikalauzok.

klauzal13.jpg

Könyvesboltunkban ezen kívül kulturális folyóiratok, képeslapok, naptárak, jegyzetfüzetek, Budapest-térképek, városfotók és judaikai ajándéktárgyak is megtalálhatók. Fontos feladatunknak tartjuk, hogy mindenkit eligazítsunk Budapest útvesztőiben legyen az külföldi turista, vagy sokat próbált városlakó. A hozzánk betérőket ingyenes wifi, ásványvíz és tea várja, meg persze számtalan gondosan válogatott kiadvány, ha pedig valami megtetszett, akár bankkártyával is tudnak fizetni.

Boltunk bármely magyar vagy külföldi könyv beszerzését vállalja kedvező feltételekkel, akár postán feladva is, utánvéttel.

A galéria programjaival összhangban a  KLAUZÁL13 könyvbemutatók, kiállításmegnyitók, kulturális rendezvények helyszíne.

Aktuális programjainkról  és az akciókról a Klauzál13 Hírleveléből értesülhet, vagy ha like-olja oldalunkat a Facebookon: https://www.facebook.com/klauzal13

klauzal1.jpg

Galéria

A kultúra több ágának együttélése, a műfaji sokszínűség jelenik meg a KLAUZÁL13 Galéria koncepciójában: a kiállítótér a Vince Kiadó könyvkiadási hagyományaival összhangban a vizuális művészetek élő helyszínévé válik. Elsősorban, de nem kizárólagosan a kortárs magyar képzőművészet megmutatására törekszünk – de helyet kapnak az alkalmazott (design, fotó) műfajok és tágabb időkeretbe foglalható kultúrtörténeti kiállítások is.  A hely szellemiségének, a kulturális nyitottságnak ellentmondana az együttműködő művészek állandó köre – az egységességet elképzeléseink szerint a minőség hordozza magában. A hagyomány és progresszivitás együttélésére, a generáció- és műfajfüggetlen alkotói bemutatkozásra fektetünk hangsúlyt.

KLAUZÁL13
Vince Könyvesbolt és Galéria
1072 Budapest Klauzál tér 13.
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 11-20 óráig, vasárnap zárva

Tel./fax: +36 1/413-0731
E-mail: k13info@gmail.com
Honlap: http://www.klauzal13.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr844367139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása