Könyvesek: Nyitott Mappa

2012.04.13. 20:24

A Nyitott Mappa a Kis Könyves Éj idején nemcsak programokkal, hanem boltavatással – hiszen új helyre költözött – is várja a látogatókat!

A Nyitott Mappa boltot 2011-ben hoztuk létre, csakis azért, hogy mindazoknak az illusztrációknak, fotográfiáknak, gyerekkönyveknek és játékoknak helyet adjunk, amelyek számunkra értékesek, különlegesek, és úgy érezzük, hogy másoknak is meg kell ismerniük ezeket. Kortárs magyar illusztrátorok képeit gyűjtöttük egybe – Rofusz Kingától, Schall Esztertől, Baranyai Andrástól, Kárpáti Tibortól, Szulyovszky Saroltától, Molnár Jacqueline-től válogattunk képeket –, hogy csak néhányukat említsük. A fotográfiákat a boltvezető, Lantos István készítette, akinek lelkesedése a fotóművészet iránt határtalan. A gyermekkönyvek a Csodaceruza szerkesztőségének válogatásával szerepelnek a kínálatunkban, a különlegesen, művészien illusztrált gyerekkönyvek szerelmesei vagyunk. Kedvenc márkánk a DJECO, így szívesen ismerkedünk folyamatosan a francia játékokkal és ezeket jó szívvel ajánljuk vevőinknek.

mappa1.jpg

Nyitott Mappa
Új cím: 1137 Budapest, Tátra utca 32.

Honlap: nyitottmappa.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nyitott-Mappa/
Email: nyitottmappa@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr174413919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása