A Kisgombos programjai

2013.04.12. 08:21

Biatorbágyi Éj a Kisgombos Meseboltban 18–23 óráig: Padlásműhely, anyák és apák meséi, sötétben bújócska, fényrajzoló verseny, jazz, gitár, sajtok, szörpök, borok.

kisgombos_plakat.jpg

Ez egyszer mondjunk nemet együtt a korai lefekvésnek! A Kisgombos csatlakozva a kis független könyvesboltok éjszakájához 18 és 23 óra között rendkívüli nyitva tartással, nagyszerű kedvezményekkel és hangulatos programokkal várja látogatóit!

Jelenléteddel a kis könyvesboltok támogatását fejezheted ki. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy igazán jól érezd magad!

18 órától Padlásműhely foglalkozás kezdődik: világító baglyok, denevérek, huhogányok, s egyéb éjszakai állatok készíthetők. Ezeket sötétedés után ki is próbáljuk a bolt előtti téren!

19 órától kezdődnek a felolvasások és a zene:

Ezen az estén összesereglik a tavalyi „Apák meséi” s az idei „Anyák meséi” sorozatunk majd minden mesemondója, hogy egy kis esti vigalom közepette újabb vicces és izgalmas történeteket osszanak meg velünk.

A téma: a diákélet lesz. Akár épp benne vagy, akár szívesen emlékszel vissza rá, itt a helyed!

René Goscinny, Karinthy Frigyes, Marcello D’Orta felejthetetlen diáktörténeteinek, humoreszkjeinek, novelláinak, diáktoll-gyűjteményeinek bemutatása, olvasgatása mellett akár saját sztorik előadására is lehetőség lesz.

20 órától családi sötétben-bújócska lesz és fényrajzoló verseny, szintén a téren.

Az est hangulatát Éles Gábor jazz gitáros és a Gitártrafik növendékei színesítik zenéjükkel.

Finom falatokról Pozsa Panni Sajtműhelye és önkéntes háziasszonyok gondoskodnak.

A gyerekek különleges szörpöket kóstolhatnak meg Bodor Tibor (Biai Batyu) választékából, a felnőttek pedig borozgathatnak is Szövényi Áron és családja Anonymus pincészetének jóvoltából.

Helyszín: Kisgombos Mesebolt

Biatorbágy, Baross Gábor u. 3. (az Önkormányzattal szembeni üzletsoron, a Fő tér mellett)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr575218008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása