Ide, a kommentekhez várjuk ma esti útvonalterveiteket, később személyes beszámolóitokat, fotóalbum-linkjeiteket a mai Kis Könyves Éjről!
A facebook oldalunkon is van rá mód, de itt egy kicsit kevésbé hamar tűnik alá minden, itt minden egy perccel tovább tart. Éljen a lassú blogger világ! (Jó vicc. Ezt is megértük.)

We are looking forward to seeing your night plans here in the comments below, later on your special reports, photos, links, all about Indie Booksellers' Night which is going on tonight.
You can also share your stories on our fb page even here on the blog everything takes a bit longer, submerge a minute later. Long live slow blogs!

kisplakat.jpg

Mindenkinek jó könyves élményeket kívánunk! Jó bújócskázást, zenehallgatást, meseolvasást, fény- és képregényrajzolást, gyógyteázást, ismerkedést, barátokkal üldögélést, városban cangázást, teraszon sütkérezést, sűrű belelapozást, lassú nézelődést, vidám szaladgálást, komoly ihletést, fontos szavakat és jó mozdulatokat, finom kávét és borokat, üdítő hazasétálást vagy hazagurulást az illatos tavaszi városokban! 

Minden médiamegjelenést köszönünk! Éljenek a Kis Könyvesek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr265235009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása