Budakeszi Éj

2015.04.21. 11:43

Megtisztelőnek tartjuk, hogy a Betűtészta mesekönyvbolt idén is csatlakozhat a Kis Könyves Éjhez. S bár a független üzletek között szervezett túra földrajzi okokból nem érinthet minket, a főváros szomszédságában mi is szeretnénk titeket izgalmas programmal fogadni! 

kiskonyves_citylight.jpg

Varga Richárdot, a slam poerty műfajának egy hazai képviselőjét láthatjátok nálunk, aki este 9 órától adja elő költeményeit. Kedveli a kortárs költészet két elengedhetetlen elemét, a mikrofont és a közönséget, ezért műsorának zárásaként a hallgatóság segítségét fogja kérni egy alkalmi slam-szöveg megírásához.

Felolvasását Éles Gábor blues-jazz gitáros koncertje keretezi.  A két albummal is büszkélkedő, újabban Tóth Vera közreműködésével is fellépő zenekara, az Éles Gábor Trió idén a European Blues Challange fesztiválon képviselte hazánkat. A rádiókban is hallható gitáros nem csak zenél, hanem olykor mesél is: önálló repertoárja mellett elhozza nekünk képzelt zenetörténetének arcait.

Várunk szeretettel Budakeszin, a Fő utca 115. szám alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr127385982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása