A Kisgombos családias hangulatú könyvesbolt, ahol összegombolhatod magad a legjobb gyerek- és ifjúsági könyvekkel. Legfontosabb célunk kezdetektől fogva az, hogy segítsünk a gyerekeknek felfedezni az olvasás örömét, a képzeletbeli utazás izgalmát, hogy megérezzék a papír illatát, meghallják a könyvből hívogató hangokat.

kisgombos_nezelodo_4.jpg

 

Mióta Padlás nőtt a fejünk fölé, felnőtt könyveket, hangoskönyveket, idegennyelvű könyveket és kiváló játékokat is találsz nálunk. Itt mindig rábukkanhatsz valami érdekességre, valami izgalmasra, szépre, szerethetőre, igazira. Ám a Kisgombos nem csak egy bolt, hanem egy hely, egy lehetőség, egy találkozási pont.

kisgombos_logo.jpg

kisgombos_nezelodo_2.jpg

kisgombos_nezelodo_9.jpg


Nálunk személyesen is megismerkedhetsz szerzőkkel, együtt alkothatsz illusztrátorokkal, részese lehetsz a közösségi mesemondás élményének, kipróbálhatod a társasjátékokat.
Könyvbemutatóink, felolvasó-délutánjaink, kiállításaink, kreatív alkotó és író műhelyeink helyszíne a bolt felé épített ódon padlás. Vagyis a Padlás, ahol beülni egy süppedős fotelbe olyan, mint egy ölelés, felnyitni a több, mint száz éves ládát, mint egy időutazás, felmászni a kislétrán az olvasókuckóba kuncogós öröm, babzsákon heverészve mesét hallgatni, beszélgetni, inspiráló élmény, kinézni a kerek ablakon, mintha felhőn ülnél.

Egyszerűen jó itt lenni. 


Ha eljössz, ráérzel.

Biatorbágy Budapest közvetlen közelében van, a fővárosból 20 perc alatt nálunk lehetsz. Az üzlet bejárata előtt, ingyenes parkolhatsz.
Ha megéhezel, megszomjazol, mellettünk a Kettőspont kávézó, a finomságok boltja. A nevét onnan kapta, hogy a Kisgombosból alkalmanként átoson hozzájuk egy-egy jó történet, ők pedig minket és vendégeinket kényeztetnek mindenféle jóval.

Várunk szeretettel!

--

Kisgombos Mesebolt

Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Nyitva tartás:
HÉTFŐ: 10.00–18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00–18.00
SZOMBAT: 9.00–13.00

Telefon:
06-23-820-466
06-20-45-88-426

E-mail: kisgombosbolt@gmail.com

Honlap: kisgombos.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr138548998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása