A protestáns bibliakiadásoknak méltó otthont adó református könyvesbolt 2013. májusában nyílt meg a kilencedik kerületi Ráday utcában. A magyar nyelvű protestáns bibliakiadások mellett kézműves bőrkötésű bibliák és énekeskönyvek, továbbá több mint hetvenféle idegen nyelvű biblia is megvásárolható. A bolt stratégiai és szakmai partnere a Magyar Bibliatársulat Alapítvány, amely segíti az eligazodást a könyvpiacon fellelhető bibliafordítások között.

biblias3.jpg

A könyvkínálatot úgy válogattuk össze, hogy a megszokott keresztény könyvek mellett helyet kapjanak a kereszténységet témaként tárgyaló kortárs és klasszikus irodalmi művek, útikönyvek, fotóalbumok, valamint protestáns teológia, keresztyén pszichológia, életvezetés és gyerekkönyvek. 

A Bibliás Könyvesbolt hétfőtől péntekig délelőtt tíztől este hétig tart nyitva, így munka után is bárki számára kényelmes vásárlási lehetőséget nyújt, egyben pedig igazodik Budapest népszerű sétálóutcája, a Ráday utca életritmusához. 

biblias-konyvesbolt_1.jpg
biblias1.jpg

biblias2.jpg
A Bibliás Könyvesboltot a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday utcai székházban alakították ki, így akik betérnek vásárolni, vagy akár csak nézelődni, láthatják, hogyan újul meg az ország egyetlen Biblia Múzeuma. A bolt ugyanis szerves részét képezi az egyedülálló múzeumnak, valamint a Ráday műemlékkönyvtárnak.

Program 2016. április 22-én: 

16.00-tól 24.00-ig:

A könyvesboltból nyíló kiállítóteremben: Egry József festőművész kiállítása

20.00: Látható az Isten – koncert XX. századi magyar költők istenkereső verseinek megzenésítéseiből. Vendégünk: Dobj-a-kalapba! Band

A pinceszinten kialakított új Bibliamúzeum szeretettel várja vadonatúj interaktív kiállításával az érdeklődőke szintén éjfélig!.

Bibliás Könyvesbolt

1092 Budapest, Ráday u. 28.
Telefon: 476 32 07
+36 30 867 94 03
biblias.konyvesbolt@gmail.com

Nyitva tartás hétfőtől - péntekig: 10-19

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr155891545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása