5. éve a Kis Könyves Éj programjában a francia és spanyol nyelvű könyvekre specializálódott Latitudes Könyvesbolt a Francia Intézet földszintjén.


Program április 22-én, pénteken a Latitudes Könyvesboltban:

18.00: Találkozás Jean-Philippe Arrou-Vignod-val
Jean-Philippe Arrou-Vignod gyerekkora óta rajong a krimikért és kalandregényekért, s felnőttként maga is íróvá válva adja tovább ezt a szenvedélyét az újabb generációknak. A kezdő nyomozó, Pierre-Paul Louis de Culbert kalandjai nem csak izgalmasak, de igazán nagyon viccesek is ! Ő a szerzője a „Liza és Micsoda” sorozatnak is, melynek illusztrátora, Olivier Tallec 2015-ben volt könyvesboltunk vendége.

arrou-vignod_fb.jpg

rita.jpg


21.00: Irodalmi est és borkóstoló Aram Kebabdjiannal
Aram Kebabdjian fotós, antikvárius, régiségkereskedő. Első regénye, a Les Désoeuvrés 2015 őszén jelent meg. A 2016-os budapesti Európai Első Könyvesek Fesztiválján ő képviseli Franciaországot. A regény egy képzeletbeli országban játszódik, ahol a kultúra iránti lelkesedés a cselekmény idején a tetőfokára hág. Egy olyan országban, ahol a művészeket nem nyomasztják anyagi gondok, ahol magukat szabadon az alkotásnak szentelhetik. A kortárs művészet világában, amelynek persze itt is megvannak a maga visszásságai.

aram_kebabdjian_petit.jpg

les_desoeuvres.jpg

Esemény a Facebookon itt!

Latitudes Könyvesbolt

1011 Budapest, Fő u. 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr638647396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása