Kis Éji Egér

2017.04.18. 19:08

A 2017-es immár a 6. Kis Könyves Éj lesz a Két Egérben! Délutántól éjfélig várunk a Ráday utcában: Vendégünk lesz Vincent Cuvellier, hangszert készítünk és improvizálunk, megnyitjuk Tillmann Hanna kiállítását, majd Nagy Antal és Kemény Márton zenél, végül éjjeli beszélgetés lesz a szomszédunkkal, Závada Pállal.

eji_egerek.jpg


17.00: „Az első a legfontosabb” – vendégünk Vincent Cuvellier, az „Amikor életemben először megszülettem” c. sikerkönyv és az Emil-sorozat írója. A szerzővel beszélget és játékos foglalkozást tart Dr. Jeanné Loós Anita, klinikai gyermek-szakpszichológus, szintén beszélget Dr. Földessy Edina, kulturális antropológus, na és Hotya Hajni, a könyv magyar fordítója.

amikoreletemben_0.jpg

18.00: Hangszerkészítés (húros, fúvós, ütős) és közös zenei improvizáció Kemény Marcival. 



19.00: Tillmann Hanna kiállítása
 

Tillmann Hanna Budapesten élő képzőművész, illusztrátor és tanár. Érdeklődése kiterjed a grafika, a kollázs és az installáció területeire. Különös vonzalmat érez az abszurd iránt, melyet rajzok és írások kombinációival szeret megjeleníteni.

Tillmann Hanna: TV meditáció (2017)

A Két Egér Könyvesboltban kiállított válogatásában madarak, halak, fantázialények és különböző állapotú emberek láthatóak.

A kiállítást megnyitja: Sinkó István képzőművész, rajztanár, művészeti író. Utána tárlatvezetés gyerekeknek és felnőtteknek.



20.00–21.30 Zene: Nagy Antal
(klarinét, dob) és Kemény Márton (gitár, dob)



21.30: Vendégünk a szomszédunk: Závada Pál,
író – éjjeli beszélgetés, történetek közelből és távolból.  Az íróval beszélget Barna Erika, korábbi rádiós újságíró, a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány kurátora, jelenlegi igazgatója. Arra számítunk, hogy az estét egy igazi, jóízű társasági történetmeséléssel koronázhatjuk meg.

 

 Az este programja a fb-on itt található! Várunk szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr6412434661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása