Ismerjétek meg Juditot és Zolit, az ő nevükhöz fűződik a Pécsi Pagony.

image.png

Miért és mikor hoztátok létre a könyvesboltot? 

A Pécsi Pagony könyvesboltot 2017 őszén nyitottuk meg férjemmel, Zolival közösen. Korábban ügyvédként dolgoztam, de a gyerekek születése után más utakat és lehetőségeket kerestünk. Szerettünk volna együtt dolgozni és gyerekekkel kapcsolatos vállalkozásba fogni. Szinte a tökéletes pillanatban talált meg minket a Pagony felhívása, hogy partnert keresnek Pécsre. Jelentkeztünk, és innen már simán ment minden.

Mi a különlegessége, egyedisége a boltotoknak?

A mi könyvesboltunk - amellett, hogy beleillik a Pagony boltok sorába - egyedi abban a tekintetben, hogy rengeteg programot szervezünk, külső helyszínekre is szívesen visszük a Pagony életérzést, fesztiválokon gondoskodunk a kulturált gyerekprogramokról, pikniket szervezünk, szóval állandó mozgásban is vagyunk. A bolt pedig mára a pécsi családok kedvelt találkahelye lett, ahova jó betérni egy kicsit játszani, olvasgatni, foglalkozásokon részt venni. A felnőtteknek is időről időre szervezünk beszélgetéseket a legkülönbözőbb témában.

Mi a legszebb/legmeghatározóbb emléked a könyvesboltból? 

A legmeghatóbb érzés talán maga a megnyitó volt. Látni, hogy több száz ember kíváncsi arra, hogy mit hoztunk létre. A bolt, valamint az előtte lévő tér is telis-tele volt vidám gyerekekkel, akik Gryllus Vilmos koncertjén táncoltak.  Dániel András szívhez szóló megnyitó beszédére a mai napig szeretettel gondolunk vissza. Ez egy igazán jól sikerült nap volt. 

Az idei programot itt találjátok.

Elérhetőségek:
Pécs 7621, Széchenyi tér 2.
Telefon: +36 30 414 1754
E-mail: pecsi@pagony.hu
Facebook: http://www.facebook.com/pecsipagony 
Instagram: https://www.instagram.com/pecsipagony/ 
További információ: https://www.facebook.com/pecsipagony/

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyves.blog.hu/api/trackback/id/tr8214726835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása